Živá strava

Živá strava neboli living foods (rawfood) je pojem označující potravu tepelně ale i chemicky neupravovanou. Vychází z vědeckých poznatků, že jakákoli tepelná úprava a nešetrné průmyslové zpracování ničí výživné hodnoty v potravinách, mění jejich molekulární strukturu a ty se tak stávají méně hodnotnými, často zdraví škodlivými, ne-li přímo toxickými a karcinogenními. Pod pojmem živá strava se ovšem neskrývá nic, co by se ‚ještě hýbalo‘ – mluvíme zde o syrové rostlinné stravě. Patří sem čerstvé ovoce a zelenina, ořechy a semena v podobě co možná nejbližší tomu, jak je příroda vytvořila.

Mateřství, detoxikace před početím, neplodnost žen. - Přednáška zaměřená jak na psychologii člověka, tak na stravu. Povídání Lucie o jejím prožitku těhotenství, potratu a přípravě na mateřství.

Lucie Aujeská je RAW FOOD šéfkuchařka, léčitela, jógová učitelka a spolumajitelka společnosti Vitalvibe s.r.o. Za jednu ze zásadních událostí ve své životě považuje to, že se ocitla na magickém ostrově Bali v roce 2007.

Živé, syrové potraviny oplývají vysokou životní silou či energií. Životní síla, také známá v Indii jako prána nebo v Číně jako chi, je nejjednodušší a základní výživnou látkou, kterou naše tělo potřebuje k životu. Mezi substance, které zvyšují naši životní sílu patří kyslík, sluneční záření a živé potraviny. Životní sílu určité potraviny lze zachytit díky technologii zvané Kirlianova fotografie. Z obrázků můžete vidět, že čerstvé, syrové potraviny jsou obklopeny polem o velké životní síle, zatímco po uvaření toto pole slábne, ztrací se.

Katarína Lone Mýtna robí přednášky a semináre pre ženy, rodičov a ľudí, zamerané na ľudský, duchovný a zdravotný rozvoj. Pochádza zo Slovenska, žije čiastočne v Maďarsku, maľuje harmonizačné obrazy s krištáľmi a venuje sa tiež výžive a harmónii Ducha a Tela.

Povídání Kataríny s Igorem o intuici, zdraví, živé stravě, mateřství - a o duchovní i lidské Cestě. - Katarína Lone Mýtna pořádá přednášky a semináře, zejména pro ženy, zaměřený na jejich duchovní a zdravotní rozvoj.